perjantai 6. maaliskuuta 2015

Welcome Spring!!!! I have big plans for you

kuvat: www.rimmablog
Hellurei. Onpas ollut paljon työkiireitä, kun ei ole oikein kerennyt blogin puolelle ollenkaan. Postausidoita olisi aivan valtavasti, mutta mistä sitä saisi lisää tunteja vuorokauteen? Ne harvat vapaahetket mitä on ollut viettää paljon mieluummin joko mies tai koira kainalossa (tai miksei molemmat) kuin tietokoneen äärellä. Pitää toki myös olla onnellinen, että töitä riittää. Erityisen kiireiseksi on vetänyt kun olen kouluttanut omien töiden lisäksi paljon hyppytekniikkaa. Ei sitä mielestäni voi kyllä työksi kutsua vaikka siitä rahaa saakin. On niin ihana nähdä koulutettavien onnistumisen fiiliksiä sekä koirien edistyvän. Kiireisiin helpotusta ei ole näköpiirissä sillä tälle keväälle on tiedossa ihania tapahtumia ja lomareissuja.


Näin siis Domi on myös ollut hieman kevyemmällä olosuhteiden pakosta. Pitkät metsälenkit, jumpat ja kaikenmaailman kotiaktivoinnit on kyllä käytössä, mutta kyllä koirasta huomaa kun suuremmat treenailut on hetkisenkin poissa. Parisen viikkoa vielä kiireistä johtuen joudutaan olemaan pois ohjatuista agilitytreeneistä, mutta tarkoitus olisi nyt ehtiä ahkerasti omatoimitreenaamaan Niinun hallille pari kertaa viikossa. Ja viikon päästähän meillä on jo FitDog viikonloppukin. 


Jaksamista auttaa ihan hirmuisesti se asia että kevät puskee kovaa vauhtia päälle. Maaliskuun alussa? Ei haittaa mitään, bring it on. Olettehan jo kuulleet, että sunnuntaina lähennellään jo kymmenen asteen lukemia. Aivan huippua. Meillä ei ainakaan Kirkkonummella ole nimeksikään enää lunta ja mikäli on niin ensi viikonlopun jälkeen ei ainakaan enään ole. Näin keväisten kelien vuoksi olisi tarkoitus tehdä viikonloppuna pihahommia ja sehän tarkoittaa myös sitä, että saapi kaivaa agilityhypyt esille. Tuo yksi pieni shetlantilainen taitaa olla aika mehuissaan siitä tiedosta. No ihan ensi viikolla ei vielä pääse treenailemaan sen verta märkää on, enkä missään nimessä halua treenata kostealla pohjalla. Kuitenkin heti kun piha on kuivunut niin pääsee hommiin.


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Domi on niin komea. Kuka nämä kuvat on ottanut?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Domi on oikea hurmuri! ;) Kuvat on ottanut Rimma Photography www.rimmaphotography.com. Suosittelen lämpimästi!

      Poista