perjantai 7. marraskuuta 2014

Yksi lokakuinen arkipäivä

Meiltä on moni toivonut lisää arkipostauksia, näimpä ajattelin jatkossa tehdä kerran kuukaudessa yhden päivämme kuvina postauksen. Ehkäpä niiden avulla pääsee paremmin käsiksi meidän arkiseen elämään. Viime viikon maanantaina yritin kantaa koko päivän kameraa mukanani ja kirjata mitä tapahtui ja missä. Päivä oli masentavan harmaa sekä pimeä ja valokuvaus noissa olosuhteissa aikas kamalaa, mutta sellaista se välillä on. Nyt kuitenkin sukelletaan meidän viime viikon maanantain päivään, mitä kaikea sitä tulikaan tehtyä?


klo 7-8
Domi heräsi ensimmäisen kerran jo seiskan aikaan ja pääsi yksinään hetkeksi pihalle. Itse heräsin kahdeksaan aikaan, jolloin ruokin Domin.


Klo 8-9
Tein koneella hetken työjuttuja. Domi yritti kovasti häiritä mutta tyytyi lopulta kohtaloonsa.

klo 9
Yhdeksän aikaan pakkasin koiran autoon ja lähdimme Domin kanssa hakemaan russeleita.


klo 9.30
Kuten kuvista huomaa Sentti ei ollut kovin mielissään, vaikka ne tulevatkin hyvin toimeen niin Sentin pitää olla aina ensin hieman nyrpeänä Domin näkemisestä.


klo 10-11
Kymmenen jälkeen lähdimme tunnin metsälenkille. 


klo 11.30-13.00
Metsälenkin jälkeen hyppäsimme takaisin autoon ja ajoimme takaisin. Haravoin pihaa puolentoista tunnin ajan. Sentti ei viihtynyt pihalla meidän kanssa vaan halusi heti sisään. Kevin ja Domi viihtyi koko ajan seurana pihalla ja välillä jopa rallittelivat keskenään pihalla.


klo 13-17
Ennen yhtä vein koirat sisään. Mulla tuli yhdeltä sheltti Roope hyppytekniikkakoulutukseen omalle pihalle. Vedettyäni hyppytekniikkatreenin uppouduin pariksi tunniksi töiden ja sähköpostien pariin, jonka ajan koirat enemmän tai vähemmän nukkuivat.
klo 16.30
Työnteon välissä ruokin koirat. Ruokana vähän pipanoita, jauhelihaa, kasviksia, raejuustoa, merilevää ja öljyä.

klo 17.15
klo 19-20
Viiden jälkeen pakkasin jälleen koirat autoon ja lähdin kuntosalille. Otan silloin tällöin koirat mukaan kun lähden kuntosalille. Siitä saa hyvät alku-ja loppuverryttelyt kun käy ennen ja jälkeen reippaan kävelylenkin koirien kanssa. Salin ympäristössä on myös loistavat lenkkeilymaastot. Viime maanantaina kävin ennen salia noin vajaan puolen tunnin lenkin. Koirat odottivat tunnin autossa kun kävin salilla, jonka jälkeen teimme vielä tunnin kävelylenkin lenkkipoluilla. Tämän jälkeen vietiin Sentti takaisin.Illalla kotona Kevin ja Domi sai vielä herkkuluut, joiden syömisessä menikin Domilla tunnin verran ja Kevinillä varmaan pari tuntia. Kymmenen aikaan päästin koirat vielä pihalle iltapissalle, jonka jälkeen ne rauhoittuivat ilta unille.

2 kommenttia:

 1. Saako kysyä minkälaista työtä teet? Olen niin kateellinen että voit arkena noin tehdä töitä kotona ja antaa aikaa koiralle.

  Annina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen markkinointihommia ja sen lisäksi koulutan hyppytekniikkaa. On toki myös päiviä että koira/koirat ovat pidempään yksin..

   Poista