perjantai 21. marraskuuta 2014

Oppiminen ei ole keino päästä tavoitteeseen vaan se on tavoite itsessään

Tänään taas jatkui FitDog leiritys. Juuri istuttiin muutama tunti aivan huikean hyvällä Christina Forsselin luennolla mestarillisesta valmentautumisesta sekä Teemun luennolla ohjaustekniikoista. Ei taas mitään uutta ja järisyttävää, mutta silti niin pirun tärkeätä omalle pääkopalleni ja tulevaisuudelle.

Ihan suunnitelmien mukaan ei tämä leirien välinen aika mennyt. Viime leirin jälkeen oli hirmuinen treenimotivaatio ja suuri into päästä treenaamaan kotiläksyjä. Heti leirin jälkeen Domi joutui irtokoiran hampaisiin ja sen jälkeen pari viikkoa meni täysin lomaillessa. Parit treenit ehditiin käydä kunnes taas Piiralla käynnin jälkeen vähän huilittiin.  

Eilen onneksi päästiin hallille. Se teki ohjaajan pääkopalle loistavaa päästä tekemään yhdet suunnitelmalliset treenit ennen leiriviikonloppua. Teemana oli kotiläksyistä ennakoivat valssit, välistävedot ja takaakiertopäällejuoksut. Yllätyin, mehän osattiin. Ei saisi yllättyä. Jokainen toisto on videolla, ei tarvinnut pilkkoa. Meni kerralla ja hyvin menikin. Ihan näin treenaamattakin olen saanut niin lukuisia ahaa elämyksiä meidän menosta. Näistä jutuista voi ja pitää kirjoittaa enemmänkin postauksia. Huomatkaa kuinka hiljainen koira on välistävedoissa, verrattuna valsseihin ja takaakierto-päällejuoksuihin. Se kiteyttää mielestäni paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti