perjantai 9. toukokuuta 2014

Hetken tie on kevyt

 
¨
Loma meni ja jälleen aivan liian nopeasti. Espanjassa oli ihan mielettömät kelit ja kyllä masensi lentää takaisin Suomeen. Varsinkin kun oli kuullut takatalvesta lumesta ja rännästä. Voi kun sen lämmön ja auringon olisi saanut pakattua mukaan. Onneksi seuraava Espanjan reissu on taas tiedossa pian niin sen voimalla jaksaa. Ja onhan meilläkin tulossa pian kesä, toivottavasti.
 
Koiratkin ovat tulleet takaisin kotiin hoitopaikoistaan. Centti ja Domi kyräili päivän toisilleen, mutta nyt taitaa Domi taas muistaa kuka se pomo olikaan. Domi oli viihtynyt enemmän kuin hyvin uudessa hoitopaikassaan labbispennun kanssa. Hassua kun monet aikuiset koirat eivät soi sietää tuollaisia kymmenen viikon ikäisiä yyberärsyttäviä kakaroita, mutta Domi kyllä jaksaa väsymättä leikkiä pennun kanssa. Taitaa olla aika samalla aaltopituudella.


Pojat on siis lähiaikoina viettäneet melko arkista elämää.  Domi kävi fyssarilla  nyt keskiviikkona ja kroppa tuntui jo oikein hyvältä. Pientä lihaskireyttä enää rangassa, mutta sellaista tulee varmaan jokaisella hoitokerralla löytymään. Muuten Domi olikin sitten melko vaikea hoidettava. Piippasi koko hoidon ajan vaikkei siihen koskenutkaan, eikä totisesti olisi malttanut pysyä paikallaan.
 
Se on taas ollut reilu pari viikkoa kevyemmällä liikunnalla ja sen kyllä huomaa. Koira ei meinaa aina ihan pysyä nahoissaan ja tuntuu loman jälkeen korvatkin vähän kadonneen. Domi on myös päässyt vähän lihomaan. Pudotin kyllä ruokamäärää, mutta hoidossa on taidettu hieman lipsua. Laihdutuskuurille siis.
 
 
Nyt siis palataan todella hyvin mielin takaisin agilityn pariin. Tänään oli jo tarkoitus mennä mölleilemään Nasta Cuppiin, mutta sen verran mukavuudenhaluisena ihmisenä taidamme kuitenkin jättää väliin. Illaksi on sen verran paljon sadetta luvassa ja kun valita saa niin taidetaan jäädä kotiin. Onneksi nyt keväällä on enemmänkin epiksiä luvassa.
 
Hyppytekniikkaa pitäisi päästä nyt toukokuussa Domin kanssa treenaamaan, sillä olemme saaneet paljon hyviä kotiläksyjä Vapulta ja sormet syyhyää päästä niitä kokeilemaan. Myös hyppytekniikkakouluttajaksi valmistuminen lähenee. Hui. Kesällä onkin suunnitteilla päästä katsomaan mahdollisimman usean koiran hyppytreenejä.

1 kommentti:

  1. Tule ihmeessä myös Tuusulaan epiksiin ensi lauantaina: http://www.tuusulankennelkerho.fi/tapahtumat-ja-uutiset/agility/

    VastaaPoista