torstai 15. toukokuuta 2014

Kesä, kesä, kesä

Kesä missä viivyt? Vuosi sitten tähän aikaan nautittiin jo helteistä. Sade onkin kiusannut tässä Espanjan reissun jälkeen ja tuntuu, että koiria on saanut olla koko ajan kuivaamassa. Ja silti koti on täynnä tassunjälkiä ja hiekkaa. Miten kolme pientä koiraa voikaan tuoda niin paljon hiekkaa sisään?
 
Tyhmä sade on myös haitannut harrastamista. Perjantaina ja tiistaina oli kova tarkoitus mennä Domin kanssa epistelemään. Tulipa sitten molempina iltoina vettä melkosen reippaasti ja jäätiin menemättä. Kontaktit ovat kuitenkin märkinä ja kun on vara valita niin mieluummin jätän menemättä ja riskeeraamatta mitään. Domi kun ei itse ihan osaa säädellä vauhtiaan liukkaiden kontaktien mukaan
 
Eilen ja tänään on onneksi näyttänyt jo paljon paremmalta. Ensi viikolla sitten toivottavasti päästään jo yli kahdenkymmenen. Eilen nautittiin kauniista päivästä tekemällä puolentoista tunnin metsälenkki ja pysähdyttiin monta kertaa nauttimaan auringosta. Ihanasti luonto puhkeaa kukkaan tällä hetkellä. Kyllä näyttää koiratkin nauttivan kesän tulosta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti