tiistai 18. kesäkuuta 2013

Semmoinen viikonloppu

Viime viikonloppu oli melko pitkälti tarkoitus viettää Agilityn SM-kisoissa Kirkkonummella. Myös Juhan oli tarkoitus olla siellä töissä. Juha kuitenkin haettiin omiin polttareihinsa jo perjantai-aamupäivänä. Itse olin lähdössä katsomaan kisoja, kun myös mut "kaapattiin" polttareihini. Kaaso oli onneksi muistanut järkätä koirille hoitopaikan. Koirilla oli siis rauhallinen viiikonloppu äitini hoivissa. Sunnuntai-iltana pojissa riittikin sitten normaalia enemmän virtaa.

Polttarini olivat loistavat ja sain olla hemmoteltavana koko viikonlopun. Kiitos vielä ihanille ystävilleni! Kuten polttareissa kuuluukin en koko aikana yhtään tiennyt mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi. Naureskelimmekin, että sehän on aivan normaalia koiran elämää. Ei koiratkaan yhtään tiedä mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Innokkaana ne aina autoonkin hyppäävät tietämättä yhtään missä ja koska he autosta ulos pääsevät. Näin kovin suunnitelmalliselle ihmiselle viikonloppu teki varmasti hyvää.

Kotiin mut palautettiin sunnuntai- iltapäivällä ja onneksi ehdin katsoa Sm kisoista minien finaaliradan livestreamin kautta. Yllättävän hyvin siitä näkikin tänä vuonna, vaikka minien finaali käytiinkin melkoisessa kaatosateessa. Mineillä on kyllä käynyt huono tuuri, kun myös viimevuotinen minien finaali käytiin kaatosateessa. Ilma kuitenkin parani iltaa kohden ja ajoimme katsomaan maxien finaalia. Näkemistäni radoista päällimmäisenä jäi mieleen kontaktivirheet. Yllättävän paljon niitä kontaktivirheitä rapisi koirakoille varsinkin maxeissa. Täytyy muistaa itsekin tarpeeksi usein treenata puomin alastuloja. Onneksi Domi on sen verran pieni koira, ettei meidän tarvitse jännittää ylösmenokontaktia.

Takkutukka Domi seuraamassa minien finaalia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti