sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Todellista perjantai-illan huumaa

Ohjaaja ainakin oli aivan huumassa loistavista sujuneista treeneistä. Oltiin perjantaina viimeisissä ESS:n treeneissä meidän osalta. Kotona oltiin melko iloisia kun kerroin, että lopetamme perjantaitreenit. Tosissaan voihan sitä perjantai-iltaisin joskus tehdä jotain muutakin kuin käydä agilitytreeneissä. Ja jos tulee vieroitusoireita niin me voidaan käydä tuurailemassa muita :) Perjantait on kyllä olleet niiin parhaita, kun nyt agilitytreenien jälkeen on päässyt kotiin katsomaan The Voice of Finlandia nauhalta. Eipä voisi viikonloppu enää paremmin alkaa.


Treenin alla oli oheinen Helin rata. Me jätettiin A-este välistä ja aloitettiin kakkoshypyltä ja meidän rata päättyi kolmos putkeen A-esteen sijasta. Kymppi hypylle kokeiltiin erilaisia variaatioita. Ehdottomasti parhaiten meillä toimi kymppihypylle sylkkäri. Helinkin mukaan koira ei voisi enää tiukemmin siivekkeitä nuollen kääntyä. Kokeiltiin samaan kohtaan myös sylkkäri- valssi yhdistelmää, sekä sylkkäri- persjättö yhdistelmää, jolloin pääsin paremmin ohjaamaan putkeen, eikä tarvinnut takaaleikata 11 putkeen. Molemmat niistäkin onnistui hyvin. Taitava shetlantilainen!!

Itsenäisesti treenattiin keppejä toisella puolella. Kokeilin heti vaan suoraan kuutta kepppiä ilman ohjureita. Rohkea veto, hyvä minä!! Tämä ei tuottanut mitään ongelmaa. Se sujui jopa niin hyvin, että lähetin paikalta pujottelemaan enkä itse likkunut yhtään, tein jyrkkiä takaaleikkauksia kepeille, ohjasin sylkkärillä kepeille ja juoksin täysillä ohi, mutta yhtään virhettä ei aikaiseksi saatu. Aivan huikeeta edistymistä tapahtunut. Eihän siitä ole kuin hetki kun vasta kepit työn alle otettiin. Domi on selkeästi päässyt pujottelun rytmiin kiinni. Aivan huikeeta. Jatkossa keskitytäänkin nyt vain enää 12 keppiin. Ohessa pieni pätkä keppitreeneistä. Nyt meillä on vielä viisi-kuusi ohjuria 12 kepillä, ja vaihtelen niitten paikkaa treenin aikana.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti