torstai 11. lokakuuta 2012

Pentukuumetta

Nou hätä, täällä ei todellakaan ole pentukuumetta. Päinvastoin. Muutamalla kaverilla on aivan pentuja juuri kotona ja hallilla niitä näkyy mutta Domin pentuajoista on vielä aivan liian lyhyt aika jotta voisin tuntea pentukuumetta.  Mutta pentukuumetta poteville, käykäähän ihastelemassa Katjan blogissa pentukuvia ja antamassa äänenne Domille (nro 28), sillä Domihan on söpöin, eikös?

http://rudolfthesuperdog.blogspot.fi/2 kommenttia:

 1. Moikka,

  Löysin vasta blogisi ja kyllä käy kateeksi seurata noin aktiivista elämää koirien kanssa. Itseä siinä vähän mietityttää kaiken kalleus ja se miten aika riittäisi kaikkeen.. Jos johonkin ryhtyy niin siihen täytyisi panostaakin. Mutta teillä ei taida olla lisäksi lapsia?

  VastaaPoista
 2. Kiva kun löysit. Juu, meillä ei tosissaan lapsia ole. Kyllähän ne koirat kaiken ajan ja helposti paljon rahaakin vie. Mutta sehän on valintakysymys. Varsinkin agility ei kovin halpa harrastus ole, on halvempiakin koiraurheilulajeja.

  Kilpailin ennen esteratsatuksessa ja tästä syystä koen että elämä on melkosesti helpompaa nyt kun hevosten kanssa. Koirat saa kuitenkin omalla autolla kuljetettua sekä hoidettua kotona, toisin kuin hevoset.

  Toki on hetkiä jolloin miettii että helpompaa elämä voisi olla ilman koiria, mutta kyllä ne niin paljon enemmän antaa kuin ottaa <3.

  VastaaPoista