maanantai 23. heinäkuuta 2012

MM- karsintatunnelmissa

Aivan huikeat mm-karsinnat takana ATT- areenalla. Suomi sai kyllä niin mielettömän upeat joukkueet jokaisessa kokoluokassa, kaikki nopeita ja varmoja koirakoita. Voidaan siis odottaa upeita suorituksia näiltä koirakoilta sekä PM:ssä että MM:ssä. Muut maat saa vapista :). Pistelasku systeemi toimi tänä vuonna loistavasti kun saatiin näin kovat joukkueet kasaan. Oli upeaa olla katsomossa, huikea fiilis ja jännitys loppuun asti. Upea laji tuo agility.

Domi sai viettää kaupunki viikonloppua kanssamme Turussa ja hienosti viettikin. Pääsi mukaan shoppailemaan, terdelle, Turun linnaan, förille yms. On se vaan niin älyttömän helppo, sopeutuvainen ja mukava matkustuskumppani, parempaa ei voi toivoa. Turussa kokeiltiin Domin kanssa ekan kerran baby puomia. Alkuun muutamat pelkät alastulot ja kun ne sujuivat hyvin mentiin pari ekaa kertaa remmissä koko puomi ja pari kertaa ilman remmiä. Ekalla kerralla yritti hypätä alas puomin ylösmenolta, mutta kaikki muut kerran teki todella hienosti koko puomin aivan loistavilla nopeilla alastuloilla. Upea pentu <3.

Domi förissä
Tämän viikon agilitytreenit jää meiltä vielä väliin sillä mökkeilemme viikonloppuun asti, mutta ehkäpä ensi viikolla päästään taas pikkuhiljaa normaali rytmiin kiinni. Ajattelin myös raahata kepit mukaan mökille jotta voisimme Sentin kanssa vähän vahvistaa niitä viikon aikana. Tarkoitus oli myös loppukesästä aloittaa Domin kanssa keppien treenaminen, mutta enpä ole vielä ainakaan saanut aikaiseksi rakentaa ohjureita, ehkä syksyllä on enempi aikaa tähänkin. Kontaktin alastuloa treenaamme myös mökillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti