torstai 27. lokakuuta 2011

Epikset Purinalla

Keskiviikko-iltana lähdimme Sentin kanssa epistelemään Purinalle. Järjestys oli maxi-medi-mini, joten ehdinkin katsella useita koirakoita. Rata oli todella kiva, yksi putken umpikulma kuitenkin tuntui usealle olevan todella vaikea, umpikulma oli katsomoon päin, mutta ei kyllä ymmärretty miten niin usea koira ei sitä osannut hakea.

Vaikka näin niin monen koiran siitä menevän ohi, niin en sitten kuitenkaan ohjannut tarpeeksi tarkasti Senttiäkään sinne putkeen, tuollaiset pitäisi kyllä olla meille ihan piece of cake- mutta ei siis ollut, muuten rata todella hyvä, lukuunottamatta puomin alastulo, joten tein alastulon sitten uudestaan.

Mentiin rata sitten uudestaan ja ajattelin että kyllä se nyt ainakin osaa putkeen mennä, mutta eipä mennyt vaan karkasi toiseen putken sisäänmenoon, saattoi kyllä vaikuttaa että olin hieman myöhässä ohjauksessa sillä hyppäsi melko härskisti A:lta pois (ja vähän niinku "järkytyin" olis pitänyt ottaa harjoituksen vuoksi uudestaan, empä ottanut, kun koira ehti jo putkeen) hyppäsi A:n jälkeen hypyn hyvin, mutta kun olin myöhässä niin otti sitten ensimmäisen sisäänmenon, kun en ehtinyt törkkäämään, yksi rimakin tippui taas tällä radalla, eihän se toki ole huolestuttavaa, mutta kun ei Sentti lähes koskaan ole pudottanut, niin täytyy seurata. Fyssarillahan kävimme kesän lopussa, mutta jos jostain syystä rupeaa enemmänkin pudottelemaan niin täytyypi käydä uudestaan.

Treenin kannalta todella hyvät epikset, hyvääkin löytyi:
- Takaaleikkaukset
- Kepit
- Meillä oli hauskaa ja vauhtia

Sentti kävi tapansa mukaan todella ylikierroksilla ennen starttia, siinä rytinässä sitten juuri ennen radalle menoa, kun otin lelun pois niin pääsi puremaan mua käteen... aargh.. enkä oikein edes kerennyt torumaan sillä meitä jo odoteltiin radalle.. radan jälkeen sitten jäähdyttelylenkillä huomasinkin sormeni sekä vaatteni olevan veressä ja tänään siihen onkin tullut jo hyvä mustelma..

Muuten olemme lenkkeilleet paljon ja yritetty tehdä paljon metsälenkkejä vapaana, sillä pian ei enää arkisin kerkeä valosan aikaan metsään ja joutuu vain tekemään "tylsiä" remmilenkkejä. Tiistaina pitkällä kävelyllä Lindan ja Rudin kanssa, Kevin taas todella surkeasti Rudia kohtaan, mä en tajua miks se vihaa Rudia niin paljon.. onhan se toki uros ja melko samankokoinen, mut ei se nyt kellekään muulle tolla tavoin rähise.. no aina alku rähimisen jälkeen lenkki sujuu hyvin ja koirat voivat kävelläkin vierekkäin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti