maanantai 24. lokakuuta 2011

Hyvinkää kisat

Viime kisat lokakuun alussa Hyvinkäällä menivätkin niin hyvin (2 nolla-rataa) joten lähdimmekin siis myös eilisiin kisoihin kaksi nollaa tavoitteena, no ei sitten mennytkään ihan niin kuin Strömsössä nuo eiliset kisat.

Kisat olivatkin sitten reilusti etuajassa joten alkuveryttely jäi harmittavan lyhyeksi, onneksi olin tarpeeksi ajoissa kisapaikalla. Lähdin taas luokan toisena, ja mä niin vihaan lähteä heti alussa.

Ensimmäinen rata oli todella vaikea ja vielä kun lähdin tokana, niin en edes ehtinyt katsoa yhtään rataa. Mun ohjaus oli todella surkeeta, tiputti muurin palikat ja päästin Sentin putken väärään päähän esteellä , josta hylly, tämän jälkeen ohjaus vähän levisi ja päästin myös seuraavan putken väärään päähän.. En myöskään todellakaan saisi herpaantua ohjaamisessa hyllyn jälkeen vaan harjoituksen vuoksi pitäisi rata pitää kuitenkin koossa loppuun asti. Sentti on myös melko putkihullu (tyypillinen russeli) joten taitaa ampaista ensimmäiseen mahdolliseen putken päähän mihin mahdollista, täytyy siis harjoitella lisää tuollaisia putkiansoja, loppu rata ok. Jostain syystä emme kuitenkaan saanet radalta hyllyä vaan ainoastaan 5 vp (muurin palikoiden tiputtamisesta) ja yliaikaa, eipä oikestaan selvempää hyllyä voi olla kun mentiin kaksi kertaa väärään putken päähän.. mutta näin tällä kertaa..

Toinen rata alkoi melko dramaattisesti, Sentti arvioi ensimmäisen esteen etäisyyden väärin ja tiputti sen, rima jäi jalkoihin ja sitten mentiinkin ihan mukkelis makkelis, muutama este sen jälkeen oli hieman "hämillään" tapahtuneesta mutta toivottuaan shokista, rata rullasi oikein hyvin, harmittavasti puomilta vielä kontaktivirhe. Tulos siis 10 vp, kuitenkin alle ihanneajan vaikka alku lähti melko hitaanlaisesti liikkeelle. Tähän rataan olen kuitenkin tyytyväinen lukuun ottamatta puomin kontakti virhettä. Uskalsin myös tänään tehdä takaaleikkauksen hypylle sekä persjätön jotka onnistuivat.. jeee :)

Kevin oli taas kisaturistina mukana, voi kun sekin pääsisi kisaamaan, intoa kyllä riittää kuin pienessä kylässä. Toivottavasti saatais talven aikana hyppytekniikkaa kuntoon että päästäis keväällä ainakin möllikisoja sen kanssa kiertämään.Täytyisi myös muistaa jumpata sen takapäätä, fyssarilta saatujen ohjeiden mukaisesti takapäätä olisi hyvä jumpata parin päivän välein, jotta takapään lihakset vahvistuisivat. Nyt siis itseään niskasta kiinni ja jumppaa joka toinen päivä!!!!!!!!!!

Viikonloppu oli jotenkin harvinaisen synkkä, pimeä ja kostea.. Hyvinkäällekin ajaessa paska lensi ja pissapoika oli ahkerassa käytössä. Mutta enään noin kaksi kuukautta niin päivä alkaa taas pitenemään.. :) Lohduttoman pitkä aika..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti