torstai 20. lokakuuta 2011

Tehistreenit Ojangossa

Tänään mentiin Sentin kanssa tehistreeneihin Ojankoon, vetäjänä Jenni Leppänen. Rata oli melko kinkkinen, takaaleikkauksia oli todella monta ja keppikulma tuntu melko mahdottomalta meille, siinä olisi pitänyt tehdä takaaleikkaus kepeille eikä se tänään kyllä onnistunut Sentiltä yhtään, normaalisti kyllä hakee kepit ihan Ok, mutta tänään oli niin paljon kädessä kiinni ettei saatu yhtään onnistunutta takaaleikkausta kepeille. Takaakierrot meni hyvin ja kontaktitkin yllättävän hyvin, toki meillä kyllä oli targetit. Kotiläksynä paljon eri lähetyskulmia kepeille.

Kotiin mennessämme Sentti aiheutti taas ikävän välikohtauksen. Avasin ulkooven ja Kevin tuli meitä iloisena vastaan, Sentti ei kuunnellut yhtään paikka käskyä ja vaikka ehdin laittaa jalankin väliin, hyppäs mun jalan yli ja kävi sitten matkalla myös Kevinin päälle ja ihan kunnolla.. Voi Kevin raukka.. Sentti osaa kyllä olla välillä IDIOOTTI, se menee niin ylikierroksille tietyistä jutuista, kuten leluista, agilitysta yms.. Sentille enemmän taas huomioimattomuus hoitoa parin päivän ajan.

Kävimme reilu pari viikkoa sitten Sentin kanssa Espoon Eläinsairaalassa, sillä sen ruoansulatus on toiminut jo pidempään melko huonosti, kakka vaihdellut, ollut ummetusta, hikottelua, pitänyt melkoista meteliä vatsa, turpoillut jne jne.. Vaihdoimme käynnin jälkeen Sentin ruokavalion barfista kotiruokaan, eli jatkossa saa siis kaiken ruoan kypsennettynä. Nyt ollaan annettu riisiä, jauhelihaa, kananmunaa, raejuustoa, porkkanaraastetta tai jotain muuta raastettua kasvista. Hyvin on maistunut ja ainakin muutaman viikon perusteella on myös ruoansulatus toiminut paremmin.. ihanaa :) Jatkossa täytyy kyllä hieman monipuolistaa tuota ruokavaliota, täytynee käydä siis kennelrehussa shoppailemassa. Maitobakteeria eläinlääkäri myös suositteli syöttämään. Mikäli ei tämäkään ruokavalio rauhoita vatsaa niin sitten täytyy tehdä lisätutkimuksia, toivottavasti kuitenkaan ei..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti