sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Voisi vähän downshiftata

Elämässä on menty hieman pikakelauksella viime viikot. Töitä olisi rutkasti enemmän kuin pystyy edes haaveilevansa ehtiä tekemään. Tässä tilanteessa saa toki olla vain todella onnellinen, että on töitä. Ja vielä kaksinkappalein. Ja vielä, että pääsee tekemään työtä, josta nauttii. On todella ihana myös huomata kuinka paljon hyppytekniikkakoulutusta kysellään ja koulutuksia on buukattu keväälle asti.

Harmittaa toki, että kiireys tarkoittaa myös poissaoloa blogin puolelta. Blogi on mulle tärkeä, mutta olen kiireestä johtuen sitä on alkanut huomaamaan niitä stressin oireita kehossa ja on ollut pakko jostain höllätä. Näinpä kaikki vapaahetket mitä kaikelta jää haluaa kyllä viettää tiivisti mies ja koirat kainalossa. Ne kun ovat varmasti parasta stressinhallintaa. Onneksi pahimmat kiireet pian takanapäin. 

Töiltä jäävä vapaa-aika onkin sitten yritetty olla tontilla rakentamassa tietä, jotta saataisin se valmiiksi vielä ennen talven tuloa. Ja tietenkin suunniteltu tulevaa kotia paperille, jotta saataisiin pikimmiten kaikki hakemukset kunnalle sisään. On muuten melkoisen ihanaa suunnitella oma koti alusta alkaen ja täysin omien toiveiden mukaan. Emme siis ottaneet minkäänlaista talopakettia vaan olemmme arkkitehdin kanssa itse suunnitelleet kodin.

Onneksi meillä on ihania apukäsiä, jotka voivat tarpeen tullen auttaa koirien kanssa. Koirat pääsevät myös silloin tällöin mukanani töihin. Tontilla ovat paljon olleet mukana ja näin ihanissa keleissä ovat hyvin viihtyneet siellä pidempiäkin aikoja meidän mukana. Kiireistä huolimatta tärkeintä on kuitenkin huolehtia, että koirat eivät saa kärsiä millään tavoin vaikka töitä paljon teenkin. Hieman on jääneet agilitytreenit ja juoksulenkit vähemmälle, mutta pitkistä lenkeistä, koirakavereiden tapaamisista sekä kehonhallintatreeneistä me ei olla tinkitty.


Apurit tontilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti