sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Mitä tapahtuu jos lähden minne tuulet vie, sinne mis on puhtaan taivaan alla uusi tie


Kaikki ovat varmasti huomannet kevään tulleen, paitsi minä. Vietimme pääsiästä Tahkolla ja takaisin tullessamme pääosa lumista oli sulanut ja lämpötila noussut yhtäkkiä kymmenen astetta. Edelleen puen joka aamu pitkät kalsarit, pipon ja hanskat lenkille lähtiessä. Voin kertoa, että kuuma tulee joka kerta ja silti en ole näköjään osannut niistä vielä luopua. Koirat ei ole välttämättä ole olleet yhtä innoissaan lämmön tulosta. Ne kyllä kierii jokaisessa pienessä jäljellä olevassa lumikasassa. Molemmat taitanee olla aika talvikoiria. Nyt kun ollaan jo selvästi plussan puolella niin molemmat viihtyy pihalla paljon enemmän kuin sisällä.

Domi pääsi meidän mukaan pääsiäisenä Tahkolle. Siellä oli lunta ja paljon. Domi nautti ihan suunnattomasti suuresta lumimäärästä. Muutenkin toinen oli aivan innoissaan, kun siellä oli kaksi mökillistä ihmisiä ja kaikki vain Domia rapsuttamassa. Domi pääsi myös poroja katsomaan. Mä en tiedä miksikä Domi poroja luuli, mutta oli aivan innoissan niistä. Ja niin olivat porotkin Domista. Yksikin poro antoi Domin nuolla turpaansa. Yllättäen tässä kohtaa kamera oli tietenkin autossa eikä mukana ikuistamassa tilannetta. Shokki ei sattuneesta syystä päässyt mukaan Tahkolle. Sen kanssa ei vaan voi olla sataprosenttisen varma, että se ei olisi vaikka tuhonnut jonkun kenkiä tai jotain mutta tavaraa, joten sitä riskiä en halunnut ottaa. Domi on maailman helpoin matkakoira, joten on aina tervetullut mukaan kaikkialle.

Viimeiset pari viikkoa on ollut hieman huono koiran omistaja fiilis. Kehonhallintaharjoituksia ei tehty ollenkaan pariin viikkoon eikä oikein muitakaan treenejä. Tällä viikolla on taas akivoiduttu ja  päästy normaalin arkeen loman jälkeen kiinni. Kehonhallinnan lisäksi on käyty vesijuoksemassa sekä tekemässä hyppytekniikkatreeniä. Onneksi tauot tekee aina hyvää. Mutta nyt loppuu laiskottelut- siis eikun vain ylös, ulos ja lenkille. Mitään tekosyitä ei enää ole. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti