sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Tasmanian tuholainen

Miten joku noin pieni ja söpö ja viaton voi joskus olla niin ärsyttävä? Mä en edes vaikka kuinka yritän niin vaan osaa olla sille nanosekunttia kauempaa vihainen. Meillä siis asuu pieni Tasmanian tuholainen. Se on tosissaan keksinyt, että kaikki pienet tihutyöt on aika jees. Me on onneksi saatu se muutamaan kertaan yllätettyä itse teosta ja uskon ettei ainakaan niitä kohtia enään tuhoa.

Jo pelkästään tämän viikon aikana se on syönyt ainakin kymmenestä kengästä kengännauhat. Syönyt seinää, listoja, repinyt mattoa, syönyt vaatteita ja huiveja. Ja kyllä osaltaan täysin omaa vikaa kun jättää kenkiä levälleen, mutta tämä pieni tuholainen myös hyvin hyvin pienellä nenällään ilmeisesti osaa työntää liukuovikaappien ovia. Lapsilukot? Ja tuo seinien ja listojenkin suojaaminen on hieman vaikeata.

Olisitte nähneet eilen meidän kylpyhuone-sauna osaston, johon laitoin tuholaisen hetkeksi kuivumaan, se oli kuin pommin jäljiltä. Siinä ajassa se oli silpunnut wc- paperirullan, puita saunasta sekä pahveja, jotka odottivat saunassa polttamista. Tänään kouluttaessani se oli syönyt itsensä omasta kevythäkistään. Näkisitte meidän lattian tällä hetkellä, se on repinyt ruokaa tehdessäni uusien kenkieni paperit silpuksi pitkin eteistä ja olohuonetta. 

Ja jos ette arvannet niin kyllä kysessä on Shokki.

Ylpeä pieni tuholainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti