torstai 17. syyskuuta 2015

Kesän viimeinen

Kesän viimeinen ja vuoden viimeinen mökkiviikonloppu oli valitettavasti tehtävä viime viikonloppuna. Tuntuu aina niin haikealta kerätä kamat mökillä talviteloilla. Tietää, että menee seuraavat seitsemän kahdeksan kuukautta ennen kuin pääsee seuraavan kerran mökkeilemään. Viikonlopun keli oli kyllä mitä täydellisin kesän viimeiselle mökkireissulle. Syyskuun puolessa välissä harvoin on bikinikelejä, mutta nyt kyllä oli ainakin Itä-Suomessa. 

Mahtava viikonloppu ja nautiskeltiin kyllä sydämen kyllydestä me ihmisetkin. Kuten aina mökkiviikonloppuun kuului grillausta, ulkoilua, takkatulta, saunomista ja tähtitaivaan ihailua. Miten sitä voikaan nukkua mökillä niin hyvin. Shokki oli vain hieman eri mieltä nukkumisesta. Hän oli sitä mieltä, että seitsemältä on päästävä ylös, ulos ja leikkimään.  





Koirat nautti ja juoksi kakskytneljäseitsemän koko viikonlopun. Shokista on kuoriutunut melkoinen vesipeto. Domi ei edelleenkään kyllä astukaan vapaaehtoisesti veteen. Useimmiten se kyllä sählää laiturilla sen verran paljon, että vähintään kerran se ainakin sinne järveen plumpsahtaa. 

Kesä hurahti jälleen kerran vauhdilla ohi. Kuten todettua täällä otetaan ihan innolla syksykin vastaan. Hieman taistelutahtoa siihen kyllä tarvitaan kun illat pimenee ja kylmenee. Eikä valokuvaamisestakaan syksyllä meinaa tulla mitään. Tulisipa edes kaunis ruska-aika. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että syksy päätti tulla ihan ryminällä. Pari päivää on satanut paljon ja maisema on ollut harmaa. Huomisen sää näyttää vielä syvemmältä. 

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti