maanantai 18. toukokuuta 2015

What`s up

Reissusta kotiuduttu ja kun kiirettä ei muuten tässä perheessä ole tarpeeksi niin päätin vielä järkätä miehelleni yllätyssynttärit viikonlopulle sekä pihatalkoot sunnuntaille. Tänään siis palattu melkein kahden viikon lomalta oikeasti sorvin ääreen työpaikalle. Varmasti ihan hyvä päästä taas arkeen kunnolla kiinni. Tässä on nyt puolentoista kuukauden ajan enenmmän tai vähemmän lomailtu, kun oli Lapin reissua, pentulomaa sekä etätyöpäiviä pennun vuoksi ja vielä Espanjan loma. Ja mikä pelottavinta, näin lomaillessa ja epämääräisessä arjessa tulee myös syötyä aika paljon eikä varmastikaan kuntoiltua yhtä paljon kuin normaalisti. Not good. 

Loma oli ihana ja hellettä totisesti riitti. Voisin tottua tuohon elämään tuolla Espanjassa. Oli  kyllä melkoinen ikävä koiria. Mutta mikä parasta koirat olivat voineet aivan loistavasti täällä. Shokki ja veljensä Yodi eivät olleet nähneet kuin toisensa koko hoidossa olo aikana. Domi oli taas juossut sydämensä kyllyydestä russeli Chocon kanssa. Domi myös piipahti viikonloppuna edustamassa FitDogissa. Aikasmoisia paineensieto treenejä ja intervallijuoksuja ratatreeneissä oli ollut eikä lähellekään helpoimmasta päästä noin uudelle parille mutta varsinkin toisena päivänä oli jo todella hyviä pätkiä mukana. 

Nyt alkaa arki ja tiukka kuntotreeni sekä mulla että Domilla. Domi piipahti tänään eläinlääkärillä ja vaa´an lukeman perusteella myös sille oli tullut hieman "lomakiloja".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti