tiistai 5. toukokuuta 2015

Niiiiin lomalla seuraavan viikon.....


Miten lomalle jääminen voi joka kerta olla niin työn ja tuskan takana. Eilen hätäinen työpäivä ja ilta vierähti hyppytekniikkaa kouluttaessa. Ehkä ensi kerralla voisi olla hieman pelisilmää, eikä lupaisi mennä kouluttamaan edellisenä iltana ennen lomalle lähtöä. Koirat vielä hoitoon ja kotiutuessa kello olikin jo aivan liikaa. Pakkaaminen tietenkin jätetty viimeiseen yöhön, joten yöunet jäivät kolmeen tuntiin herätyskellon soidessa varttia vaille neljä yöllä. Melkoisen epäinhimillinen aika herätä, etten sanoisi. Hienointa oli kuitenkin, että puoli viisi aamulla oli jo valoisaa. 

Mutta hengissä selvittiin taas ja nyt istutaan koneessa nokka kohti Aurinkorannikkoa. Lentoaikaa enään reilu tunti jäljellä. Kaiken kukkuraksi molemmille iski kunnon flunssa ja räkätauti. Tietenkin näin loman alkajaisiksi. Kunnon työntekijähän ei sairasta kuin lomalla. Todella toivon, että tämä flunssa karisee meistä molemmista heti pois, kun päästään helteiseen ilmastoon. Nyt ei TODELLAKAAN ole aikaa sairastaa.

Koirat menivät siis eilen jo hoitoon kaverilleni. Kahden russelin sekä Shokin veljen Yodin luokse. Viisi koiraa, joista kaksi on alle 12-viikkoisia. Huoh. Ei varmaan puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Shokki ja Yodi saavat painia rajattomasti keskenään. Domi myös nauttii russeleiden kanssa hippaleikeistä. Ja mikä parasta Emmiina myös treenaa Domin ja osallistuu sen kanssa viikonlopun FitDog leirille. Kiitos Emmiina <3.

Oli jotenkin hirmuisen haikeaa jättää koirat tällä kertaa hoitoon, vaikka ne ovatkin parhaassa mahdollisessa hoidossa. Ehkä, kun tuo pentu on vielä niin pieni, että haluaisi olla sen jokaisessa hetkessä mukana. Hoidossa kuitenkin on mennyt kaikki aivan loistavasti tähän asti. Puolen yön aikaan tuli kysymys, että miten noista pikkupennuista saisi patterit sammumaan. Akut oli ilmeisesti jossain vaiheessa pennuista loppuneet, mutta ralli alkoi alkoi jo viideltä aamulla :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti