sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Vaikka talvemme ovat loputtoman pimeät, kesäisin me nautimme loputtomasta valosta

Tiedätteko uuden Coca-Colan mainoksen? Otsikko on lainattu suoraan mainoksesta. Uusi mainoskampanja perustuu ajatukseen, jonka mukaan jokaista negatiivista hetkeä kohden on olemassa monta positiivista asiaa. Ihana mainos. Viime viikolla kympin uutisten loppukevennyksessä kyseltiin ihmisiltä kuinka he pärjäävät tämän jatkuvan pimeyden ja sateen keskellä. Ihme kyllä ihmisiltä tuli pelkästään positiivisia kommentteja. Tulipas hyvä mieli ja miten ihana olikaan huomata, että yleensä kovin negatiiviseksi haukuttu kansa uskoo, että se on täysin asenteesta kiinni millä fiiliksellä sitä mennään.

Eilen illalla satoi Espooseen ensilumi. Vai voiko tuota määrää edes ensilumeksi sanoa? Ja tänään tuo outo sääilmiö aurinko näyttäytyi taivaalla. Itse asiassa ensi viikolle on luvassa useammallekin päivälle aurinkoa. Nauttiikaa ken voitte. Itse vietän arkipäivien valoisat hetket joko työpaikalla tai hyppytekniikkaa opiskellessa. Toivottavasti aurinkoa riittää myös viikonlopulle asti, jotta siitä pääsisi itsekin nauttimaan.

Tänään vietettiin totaalista vapaapäivää. Vapaapäivän kunniaksi Domi sai kylään ihanan tyttökaverinsa bc Flingan. Flingalla on juoksut vielä lopuillaan, niin valitettavasti russelit eivät päässeet mukaan Flingan seuraan. Niiltä kun häviää kaikki viimeisetkin järjenhivenet päästä juoksuisen nartun seurassa, joten niitä on ihan turha kiusata nartun tuoksuilla. Domi taas sitten toimii loistavasti myös hieman paremmalle tuoksuvien narttujenkin seurassa. En toki sitäkään kiusaisi tärppipäiväisen nartun seurassa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti