sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Länsirannikolla epistelemässä

Torstaina tehtiin visiitti länsirannikolle ja samalla käytiin illalla Koirakerho Tassun järjestämissä epiksissä. Olosuhteet olivat todella helteiset. Tuolla Turun suunnalla tuntuu aina olevan vielä Espoota kuumempaa. Onneksi radan vieressä oli lampi, jossa käytiin ennen ja jälkeen koirat uittamassa. Muutenkin aivan ihanat lenkkimaastot kenttien vieressä oli.

Möllirata oli täysin mentävissä, yhtä pienen pientä A:n tiukkaa käännöstä lukuunottamatta. Radalla oli siis tiukka käännös A-esteen jälkeen, josta olisi pitänyt saada vielä reilusti sivuetäisyyttä jotta kerkesi ohjamaan seuraavan kuvion. Ei mikään helppo kohta mölliradalle.

Ajattelin kuitenkin keskittyä hyvään A:n suoritukseen ja vaikka keskeyttää radan A.n jälkeen, kunhan vain A-este tulisi suoritettua puhtaasti. Domi teki hienon A:n alastulon ja kääntyikin niin hyvin heti A.n jälkeen että ohjaaja oli kuin olikin pahasti myöhässä. Olin suunnittellut valssaavani tai plan b:nä tekeväni takaaleikkauksen. Nooh, teinkö kumpaakaan. En. Huomasin tekeväni persjätön pahasti myöhässä. Muuten Domilta hienoa menoa. Kovasti puomia olisin radalle kaivannut, sillä puomitreeniä olisimme kaivannet.

Domi pääsi kuitenkin kakkospallille (ohjaajan torpedoinnista huolimatta). Taitava Domi tienasi siis starttirahat takaisin. Vaikka Domilla oli keskiviikko-iltana kunnon agilitytreenit, eilen rankka reissupäivä takana ja ilma oli vielä tuskastuttavan kuuma niin silti Domi veti täysillä. Sillä on niin valtava hinku tekemään mun kanssa, että se ei kuule eikä nää ketään muuta kisapaikalla. Se ainakin tekee joka kerta parhaansa kävi miten kävi. Tuota piirrettä niin rakastan tuossa paimenkoirassa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti