lauantai 21. huhtikuuta 2012

Pentu aksaa

Taas on lähiviikkoina aksattu. Sentin kanssa on treeneissä lähiviikkoina keskitytty hyppytekniikan vahvistamiseen sekä jälleen hiottu keppejä jonkun verran. Hyppy tuntuu omaan silmään taas hieman parantuneen mutta täytyisi yrittää päästä Sentin kanssa Ulla Kaukosen tai Vappu Alatalon yksärille. Kepit vahvistuu hitaasti mutta varmasti, takaaleikkaukset tuntuu erityisen hankalilta kepeille. Ehkäpä uskaltaudumme korkkaamaan kolmoset toukokuussa. Epiksiin olisi hyvä päästä Sentin kanssa mahdollisimman paljon, nythän niitä olisi mutta kun ei aika tunnu riittävän kaikkeen, en tykkää yhtään kun tuo työnteko haittaa harrastamista.

Pentutreeneissä ollaan treenattu mm.valssia, ennakoivaa valssia, persjättöä ja takaakiertoa radan osana. Todella hienosti Domi kääntyy kun ohjaajan ajoitus vain osuu kohdalleen, yes :). Treenattu on myös pitkiä estevälejä, erilaisia putkikulmia ja vahvistettu kontaktin alastuloa. Esteenä pussi sujuu jo oikein hyvin, pentu sujahtaa jo ihan itse ulos, kontaktin alastulon paikkaa täytyy vielä vahvistaa, siinä ollaan oltu hiukan laiskoja ottaen huomioon että kotootakin löytyisi tuo alastulo, vapautus kontaktilta on hyvä ja säntää hyvin eteenpäin.

Tänään Sporttikselle pennun kanssa pieniä radanpätkiä. Domi kaatui heti treenien alussa joka näkyykin tuossa videon alussa, ja taisi itsekin vähän hölmistyä sen verran nenillään siellä oltiin. Hetki siinä sitten pidettiin taukoa, käytiin ulkona, leikittiin ja taas mentiin kovalla sykkeellä, selvittiin siis säikähdyksellä. Muutenkin mun mielestä Domi ei liiku Sporttiksellä ihan niin hyvin kuin muissa halleissa, onneksi kohta pääsee myös ulkokentille treenaamaan. Ohessa siis myös videomateriaalia päivän treeneistä.


2 kommenttia:

  1. Kiitos Iina, Domi on hieno pieni mies! Toivottavasti saadaan Hippu pian kuntoon jotta päästään taas treenaamaan yhdessä :)

    VastaaPoista