tiistai 8. heinäkuuta 2014

Lauluni laulan sulle, kun kesäyön aurinko laskee


 
 
Elossa ollaan. Lomalla on näkäjään sen verta enempi kiirusta kun ei ehdi blogiakaan päivittämään. Nyt kuitenkin palattu taas sorviin ääreen, mutta onneksi vielä kolme viikkoa lomaa tälle kesälle jäljellä. Juhannusta vietettiin perinteiseen tapaan lähimmäisten parissa mökillä ja jälleen kerran ihana ja rentouttava juhannus takana. Omien koirien lisäksi mukana oli taas myös kultainennoutaja Hipsu. Itä-Suomessa sääkin suosi ja sade pysyi lähes koko ajan muualla. Juhannus saisi kyllä olla useamman kerran vuodessa.

Koirat olivat taas perinteiseen tapaan kaikessa mukana, paitsi lavatansseihin eivät kuitenkaan päässeet mukaan. Kevin meni aivan sekaisin meidän uudesta harrastuksesta suppailusta. Se ei suosutunut millään pysymään poissa laudan päältä vaan olisi halunnut suppailla kaikkien kanssa pitkin järveä.

Juhannuksen jälkeen tultiin kaupunkiin muutamiksi päiviksi ja Domin kanssa käytiin viimeisissä Niinun treeneissä. Treenit jatkuukin sitten vasta elokuun puolenvälin paikkeilla. Ohjaaja olikin sitten hieman lomatunnelmissa kun en näköjään edes muistanut miltä puolelta keppejä mennään sisään, voi hohhoijaa! Koira joutui hieman paikkailemaan ohjaajaa, mikä ei toki ole mitenkään uutta. Ohjaajan sekoilun lisäksi treeneistä jäi mieleen, että sen meidän hurjan pitkän treenilistan (jota pitäisi yrittää ehtiä lyhentämään) kärkeen täytyy nostaa kepit.

 
Ihanaa helteistä kesäviikkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti