perjantai 9. joulukuuta 2011

Ensimmäinen pentukurssi

Eilen kävimme Domin kanssa ensimmäisellä pentukurssilla, alun perin ei ollut tarkoitus mennä minnekään pentukurssille vaan vasta sitten pentuagiin ja myös tokokurssille melko pian, mutta onneksi mentiin kyllä toi häiriössä treenaminen on vaan niin eri juttu..Domi vielä reagoi todella paljon ympäristöön ja pelkää hieman muita isoja koiria, ja siis tietenkin reagoi se on 3 kk! On myös kivempi mennä pentuagiin tammikuussa kun ei vierasta hallia/muuta melua.

Ensimmäisellä kerralla harjoittelimme katsekontaktia, katsekontaktia liikkeessä, perusasentoa sekä maahanmenoa. Domi oli aluksi melko jännittynyt varsinkin haukkumisesta (viereisellä kentällä treenattiin agilitya ja muutenkin melko äänekästä, toki on hyvä treenata häiriössä mutta toki noin pienelle pennulle on ihan tarpeeksi häiriötä muissa pentukurssilaisissa) mutta ihmeen hyvin suoritti kyllä ensimmäiseksi kerraksi.. hieno jätkä :)

Katsekontaktia ei ollakaan aikaisemmin harjoiteltu, teki suht hyvin, mutta herpaantui helposti häiriöstä. Katsekontakti liikkeessä oli jo helpompaa ja otti hyvin kontaktia kävellessä pienestä merkistä. Perusasento, ensimmäinen oli ihan loistava sivulle tulo, mut sen jälkeen rupesi heittämään peppua sivulle.. sama ongelma on ollut Sentillä ja Kevinillä, ilmeisesti ohjaan huonosti vaikka niin yritin pitää käden suorana, täytyy kysyä viisaammilta neuvoa, en viitsis opettaa väärin.. Maahanmeno loistava, alkaa olemaan jo melko nopeakin.. :) Näitä treenataan joka päivä lisää.

Domi on kyllä sellainen aropupu, ei tunnu hirveästi väsyvän mistään, mikro päikkärit silloin tällöin riittää ihan hyvin. Eilen ajattelin että olisi väsynyt pentukurssista varsinkin kun Juha oli niiden kanssa ollut koko päivän muutenkin kotona, mutta hirveitä hepuleita jaksoi illalla vedellä. Myöskään pentujen leikkituntien jälkeen, jossa kuitenkin riehutaan tunti niin nukkuu automatkan kotiin ja sitten taas mentäisiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti